Innovation Day

Vind inspiratie om te innoveren tijdens Verhaert’s Innovation Day

Wil je als onderneming succesvol zijn op lange termijn, dan is continu innoveren noodzakelijk. Welke vernieuwing past bij jouw bedrijf? Hoe kan je als bedrijf het verschil maken? Het is een proces dat nooit stopt. Vind inspiratie om te innoveren tijdens Verhaert’s Innovation Day op vrijdag 18 oktober, een jaarlijks congres over product- en bedrijfsinnovatie.

Innovatie in perspectief

Hoe is het innovatielandschap veranderd? Wat leren we uit het verleden en welke trends brengen ons in de richting van een betere toekomst? Met 16 inspirerende lezingen in 5 tracks wil Verhaert professionals uit verschillende sectoren aanmoedigen om te innoveren.

 1. MyFutureProduct – Nieuwe platformen voor waardecreatie
  Producten uit de jaren ’60 gingen waren vooral gericht op het ontwerpen van hardware voor nieuwe industriële productieprocessen. Hoe zien toekomstige producten eruit? Hoe maak je je proposities toekomstbestendig? Maak kennis met een generiek concept voor vernieuwende producten en diensten.
   
 2. MyInnovationFactory – Innovatie organiseren in een steeds complexere wereldEen paar decennia geleden kwam baanbrekende innovatie uit zeer vertrouwelijke bedrijfslabo’s en rigide organisaties. Vandaag stellen start-ups de nieuwe normen en agile lijkt de nieuwe manier van werken. Leer meer over de bouwstenen voor jouw onderneming van de toekomst.
   
 3. MyStartUp – Het ondernemerslandschap veranderen
  San Francisco was de hoofdstad van de hippiebeweging in de late jaren ’60. De volgende decennia werd Silicon Valley ’s werelds grootste hotspot voor technologie, innovatie en start-ups. Wat kan jouw start-up leren van Silicon Valley?
   
 4. MyFutureGovernment – De impact van de overheid op innovatie
  De Club van Rome stelde ons industrieel model 50 jaar geleden in vraag en drong aan op een duurzamere visie. Critici van vandaag wijzen op de potentiële impact van nieuwe technologieën en de behoefte aan gedifferentieerde lokale acties. Hoe kunnen overheden innovatie voor onze samenleving versnellen?
   
 5. MyTechnology – Hoe nieuw zijn nieuwe technologieën?
  Nieuwe technologieën en innovatie worden sinds de jaren ’60 door de wetenschap gestimuleerd. Vandaag zijn de nieuwste technologieën vaak het resultaat van wetenschapsdomeinen die samenwerken. Dit vereist een andere benadering van predictie, scouting en transfer. Kom meer te weten over dit frisse perspectief op basis van 4 technologiedomeinen: robotica, human interfaces, geospatiale technologieën en softwaretalen.


Ook gastsprekers van oa. Möbius Business Redesign en DEME leggen uit hoe zij als organisatie een innovatiecultuur creëren. De Innovation Day is dus een ideale gelegenheid om kennis te maken met andere innovatieprofessionals en hun inzichten. Registreer snel, de plaatsen zijn beperkt.

 

50 jaar pionier in innovatie

Sinds 1969 is Verhaert Masters in Innovation een pioneer op het gebied van productinnovatie. De integrale dienstverlener in productontwikkeling helpt bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten. Op een geïntegreerde manier ontwikkelen ze samen met hun klanten nieuwe producten, diensten en zakenmodellen.

Verhaert kan terugblikken op een rijke geschiedenis in innovatie. Een geschiedenis waarin ze stap voor stap een unieke organisatie en bedrijfscultuur hebben ontwikkeld. Tijdens het jaarlijkse congres Innovation Day deelt Verhaert graag inzichten, ervaringen, projecten en concepten over product-, bedrijfs- en technologische innovatie.

- - - - - -

Programma: https://mastersininnovation.com/innovation-day/

Registratie: https://mastersininnovation.com/innovation-day/registration/

Contact: Verhaert Masters in Innovation, T +32 3 250 19 00, contact@verhaert.com

Hogenakkerhoekstraat 21
B-9150 Kruibeke

11:00 - 18:30

Hogenakkerhoekstraat 21
B-9150 Kruibeke

11:00 - 18:30