Expertendag: Orde op zaken, je interne organisatie stroomlijnen

Is jouw onderneming gegroeid en heb je het gevoel dat je interne organisatie niet helemaal gevolgd is? Raak je gefrustreerd door administratieve taken die veel te veel tijd opslorpen? Zit de taakverdeling tussen de verschillende vennoten of medewerkers niet helemaal goed?

Speciaal voor groeiende en mature ondernemers uit de creatieve sectoren organiseert Flanders DC de Expertendag ‘Orde op zaken: je interne organisatie stroomijnen’. Ze bieden een antwoord op vragen als: Is het tijd om je organisatiestructuur te herbekijken? Hoe krijg je je interne processen op de rails? En hoe kunnen nieuwigheden op vlak van digitalisering je daar helpen? Zelfsturende teams, zou dat werken in jouw organisatie? Of toch eerder inzetten op goed gesmeerd projectmanagement?


Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit de creatieve sector klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je op een sofa van gedachten met straffe experts en ervaringsdeskundigen. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van hen reserveren. ’s Middags schuiven we allemaal samen aan voor lunchbuffet.

Locatie

Urban City, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen
10u00 - 17u00