De Katerbrunch!

De allereerste APBCoffee van het nieuwe jaar, wat wij ook wel de katerbrunch durven noemen, gaat door op donderdag 17 januari 2019 vanaf 9u00 in DE WINKELHAAK | HOUSE OF C

Was het een jaar van trial & error of ging je onderneming er stevig op vooruit? Heb je de juiste mensen gevonden die je konden inspireren en echt geholpen hebben? Wat wil je het komende jaar anders doen en hoe kan creatief Antwerpen daar aan bijdragen? 

Bovendien zijn we ook benieuwd naar de nieuwe community manager van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.  Vincent Buyssens en Nico Dierckx hebben de afgelopen jaren het pad geëffend, maar wie neemt nu de uitdaging over en trekt de hele community naar het volgende niveau? 

Zoals dat meestal gaat in de creatieve sector, gooien we nieuwe collega's graag ineens voor de leeuwen. Wie zal dit jaar zijn/haar nieuwsjaarbrief presenteren op de traditionele Katerbrunch? 
Volgens ons wordt dat een prima entrée voor onze kersverse community manager! 

Toevallig is het iemand die van aanpakken weet en ongetwijfeld -nog even als outsider- indrukken, pijnpunten en impressies over de creatieve sector ludiek maar eerlijk kan verwoorden om er vervolgens - met een deep dive - helemaal in te springen vol goeie voornemens en ambities. We zijn, samen met jullie, benieuwd en hebben er ook veel goesting in.

Wil je mee duiken in een nieuw jaar powered by creatives? 
Noteer dan 17 januari alvast in je agenda.
Wij rekenen op heel veel constructieve leeuwtjes om onze nieuwe community manager te verwelkomen en op het juiste spoor te zetten.

Bar Oscar voorziet het ontbijt en er zal zeker voldoende cafeïne zijn om jullie wakker te houden na de festiviteiten.  Alle reden om te komen dus!