Award Winning Designers 2018 met videoportretten

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 24 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2017 in de prijzen vielen. De community ANTWERP. POWERED BY CREATIVES zet deze ontwerpers in the spotlight met 24 prachtige videoportretten, gemaakt door productiehuis de Machine. Deze campagne geeft het brede publiek de kans om de -vaak onbekende- ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen en zo de drijvende krachten achter de creatieve economie zichtbaar maken. Alle portretten worden tijdens het lanceringsevent gepresenteerd door Sarah Vandeursen van De Ideale Wereld op woensdag 25 april in Cinema Zuid.

Over deze Award Winning Designers zal het op 25 april gaan:

8 office
Atlas Copco
Charlotte Palmers
De Vloer
Duval Guillaume
Fatinha Ramos
Frederik Buyckx
Friendship
GBO innovation makers
Jan Veelaert
Kastaar
Lunar Gravity
Mantissa
Nick Hannes
Omgeving
Post-Couture
Prophets
Royal Botania
Studio Dott.
Studio Farris
Studio Type
Unfold
Voxdale
Yellow Window

 

Voor de designers is dit de kers op de taart want op deze avond krijgt het publiek elk van de 24 microdocu's te zien en krijgen de winnende ontwerpers ook hun podiummoment met Sarah Vandeursen. Met netwerkdrink achteraf krijgt het publiek ook nog de kans om met de laureaten een vlotte babbel te slaan. Iedereen is dan ook welkom: van KMO en creatief ondernemer tot fans van topdesign en uitgekiende stielen.

Erna zal dan wekelijks een nieuwe docu via een online campagne op onze Facebookpagina lopen om het bereik van deze winnende ontwerpers zo groot mogelijk te maken.