Pitch Academie

Kort en krachtig leren pitchen

De Pitch Academie: een gratis online traject om je verhaal beter te leren vertellen! Samengesteld door onze meesterspeecher Peter Perceval, inclusief individuele begeleiding.

Virtuele snelcursus

Na het succes van de eerste editie organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. voor de tweede keer een volledig virtuele Pitch Academie!

In acht stappen krijg je professionele ondersteuning om je verhaal scherp te krijgen en het vlotter te vertellen. Die pitch presenteer je daarna via een video call aan onze expert Peter Perceval: de man achter onze befaamde Sprekersacademie.

De Pitch Academie traject is in feite een introductie tot de Sprekersacademie: het focust meer op de samenstelling van je pitch, aangevuld met enkele presentatietips. Toch liever je spreekvaardigheid voor een live publiek trainen? Schrijf je dan in voor de volledige Sprekersacademie.

Deze online pitch academie zit boordevol goede inzichten. Het was hard werken, maar ik ben enorm blij dat ik heb deelgenomen!
Storms Creatives

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan voor de Pitch Academie via het formulier op deze pagina.
  2. Wij bekijken je aanmelding en beoordelen of je in aanmerking komt (creative professional uit provincie Antwerpen).
  3. Wij sturen jouw een startmail met de link naar de opleiding en brengen je in contact met Peter.
    Vanaf je start volg je een week lang elke dag een filmpje van 10 minuten, inclusief opdrachten (je kan het ook op minder dagen uitvoeren)
  4. Na deze week opleiding krijgt je de mogelijkheid je één-op-één je resultaat te tonen aan Peter en is er binnen dat half uur tijd voor persoonlijke feedback van Peter Perceval van Inspiring Speech.

 

NO PITCH FEE
Je kan deze academie gratis volgen. Indien je echter wel een plek inneemt, maar de academie niet afrond (niet pitcht voor Peter) rekenen wij een no pitch fee van 50 euro.