APBCafé x The Beacon: Enter the Metaverse

Wat de metaverse kan betekenen voor creatieve professionals en techbedrijven

De Metaverse is overal. Maar waar is hij nu exact? Bestaat het al? Hoever staan we hiermee, en nog belangrijker: wat kan dit nieuwe digitale of hybride universum voor jou betekenen? En we hebben het niet enkel over het verhandelen van unieke afbeeldingen van verveelde apen...

The Beacon
2000 Antwerpen

17:30 - 19:30

Antwerp Powered By Creatives (APBC) en The Beacon zijn twee communities die respectievelijk actief zijn in de creatieve- en de digitale technologiesector. Samen zetten zij hun schouders onder dit evenement, om de communities te verenigen rond het thema van de Metaverse.

Volgende zaken komen aan bod:

  • Nieuwe opportuniteiten voor de creatieve sector
  • De kracht van online communities
  • Van B2C naar B2B: wat kan dit betekenen voor techbedrijven?
  • Diamanten als echte én virtuele assets: Signum past het nu al toe!

Programma

17.30 - 18.00: Verwelkoming & registratie

18.00 - 18.20: Vincent Buyssens, Creative Digital Strategist, Voidwalker: "Waarom designers de belangrijkste rol zullen spelen in de Metaverse"

18.20 - 19.00: Mathias Vergauwen, Technical Architect - Intelligent Cloud, Microsoft, "Het perspectief van een corporate: wat is de relevantie van de Metaverse in B2B context"

19.00 - 19.30: Shai De Toledo, Managing Partner, HB Antwerp, "Created by Nature, Born in the Metaverse"

19.30 - 20.30: Q&A and open bar

Dit evenement is gratis en voorbehouden voor de communities van APBC en The Beacon. Registratie is verplicht. Dit evenement wordt in het Nederlands gehouden.

The Beacon
2000 Antwerpen

17:30 - 19:30