ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Het verbindingsplatform voor de creatieve sector

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is het verbindingsplatform in de regio Antwerpen dat samenwerking tussen de creatieve sector en andere sectoren concretiseert. We stimuleren cross-sectorale kruisbestuiving, motiveren Antwerpse bedrijven om te innoveren, en helpen creatieve ondernemers groeien.

Image
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Over ons

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is de community voor en door creatieve ondernemers in de Antwerpse regio en wordt gedragen door ondernemers en organisaties die geloven in de kracht van samenwerking en de meerwaarde creativiteit.
 

Samen zetten we de creatieve sector in Antwerpen op de kaart als aandrijver van duurzaam en innovatief ondernemerschap.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de tafel schuiven. Bij ons kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en elkaar uitdagen of inspireren.

Blijf op de hoogte!

Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Hierin delen we elke maand de beste verhalen over straffe samenwerkingen, lees je het laatste nieuws rond innovatie, en vind je een overzicht van aankomende events.

Ik ben

Waarvoor kun je bij ons terecht

Creatieve sector

Wij zijn er voor creatieve ondernemers met een innovatief karakter uit de provincie Antwerpen.

We stimuleren samenwerking met andere sectoren, helpen je een netwerk uitbouwen en zetten creatieve realisaties in de schijnwerpers.

We focussen ons in het bijzonder – maar niet uitsluitend – op: productontwikkeling, service design, branding, grafische vormgeving, fotografie, interieurvormgeving, multimedia design, juweelontwerp, game design.

Andere sectoren

Wij zijn er voor alle ondernemers, bedrijven, organisaties en overheden die gemotiveerd  zijn om te innoveren.

Je kan bij ons terecht voor inspiratie, kennisdeling en samenwerking rond creativiteit en innovatie.

Vanuit ons sterke creatieve netwerk matchen we jou met de juiste experts of skills die je kunnen helpen jouw business plan, project of product naar een hoger niveau te tillen.

Team

Image
APC Team

 

Maak kennis met het team achter de activiteiten van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES en ontdek waar ze zich mee bezig houden en hoe je hen kan bereiken.

Kalender

Image
Events

 

We organiseren geregeld netwerkmomenten, inspirerende workshops en toffe activiteiten. Je vindt ze, samen met een greep uit events uit de sector, in deze kalender.

Contact

Heb je een vraag voor ons, wil je een idee pitchen, ben je op zoek naar samenwerking, of wil je gewoon eens een kop koffie drinken? Neem dan contact met ons op!


Partners

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. (APBC) is een samenwerkingsverband tussen de Stad Antwerpen, Provincie Antwerpen en De Winkelhaak.

Onze partners zijn Universiteit Antwerpen, Antwerp Management School, Sint-Lucas Antwerpen, de Karel de Grote-Hogeschool, Thomas More en AP Hogeschool.

Image
Logobanner Partners APBC