projects

Products & services

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. maakt bruggen tussen ondernemers en stimuleert kruisbestuiving. Hier vind je een overzicht van onze projecten en services. Laat je inspireren en innoveer samen met onze creatieve community.

Ons aanbod als verbindingsplatform

Een van onze doelstellingen is het  connecteren creatives en professionelen.

Image
TEDxAntwerp Salon - Shruti Mehta

Innovatie & Matchmaking

Heeft jouw bedrijf een innovatieve sprong nodig? Of zoek je naar een boost bij het ontwikkelen van een sterke businessstrategie, het lanceren van een nieuw product, of het bereiken van de juiste doelgroep?

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. helpt je door je te verbinden met de juiste creatieve expert uit ons uitgebreide netwerk. 

Meer weten?

Image
innovatietraject

Innovatietrajecten

Via de innovatietrajecten wil ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. organisaties en bedrijven uit de provincie Antwerpen matchen met creatieve professionals. Deze kruisbestuiving stimuleert groei en innovatie en helpt bedrijven het bepalen van hun concrete kantelpunt richting vernieuwing.

Innoveren als bedrijf?


ONS AANBOD VOOR DE CREATIEVE COMMUNITY

 

Image
APBCommunity

Community

De creatieve sector is zo sterk als haar community van ondernemers. We organiseren geregeld events om mensen samen te brengen om kennis te delen, te inspireren, dialoog te openen, of gewoon om elkaar op een informele manier te ontmoeten.

In onze online community van +3.000 creatives vind je altijd wel iemand de jou kan helpen, inspireren of wil samenwerken. En omgekeerd!

Meer info

Image
AWD

Award Winning Designers

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. brengt met de Award Winning Designers jaarlijks alle prijswinnende ontwerpers uit de provincie Antwerpen bij elkaar en laat zien wat deze regio aan kwaliteit te bieden heeft. 

Meer over Award Winning Designers

Image
Sprekersacademie

Sprekersacademie

De Sprekersacademie is een opleidingstraject van twee maanden waarin we werken aan sprekers-skills op basis van technieken uit de theaterwereld. Jouw keynote, presentatie of pitch op die sterk, to-the-point, geloofwaardig en vooral inspirerend is. Van een geïmproviseerde babbel naar een mind-blowing talk die nog lang nazindert bij je publiek.

Ondertussen hebben we zo 55 sprekers opgeleid.


Je kent ons ook van:

BUZZKRUIT

Image
Buzzkruit

BUZZKRUIT is er specifiek voor ambitieus creatief talent. Onze deuren staan open voor al wie zich daardoor aangesproken voelt: grafisch vormgevers, PR wonders, productontwikkelaars, webdesigners, (interieur)architecten, (multi)media experts, innovatiestrategen of andere mirakelmensen!

Meer over Buzzkruit

AWARD WINNING DESIGNERS

Image
Award Winning Designers

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. brengt met de Award Winning Designers jaarlijks alle prijswinnende ontwerpers uit de provincie Antwerpen bij elkaar en laat zien wat deze regio aan kwaliteit te bieden heeft. 

Meer over Award Winning Designers

Image
Hire a Creative

HIRE A CREATIVE

Op zoek naar de gepaste vormgever, strategische inspiratie, unieke dienstverlening of een onderscheidende merkidentiteit? ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. brengt je in contact met het juiste creatieve bureau of freelancer. 

Meer informatie

Image
logo BCI

BUILD. CREATE. INNOVATE

De bouw- en creatieve sector slaan de handen in elkaar.
Creatieve expertise geeft ondernemingen in de bouw een boost en helpt hen te excelleren, zich te onderscheiden van anderen en competitief te zijn en blijven.

Lees hier meer over dit project.