Wat doen wij voor jouw onderneming?

Aanbod voor bedrijven en KMO's

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. stimuleert kruisbestuiving en samenwerking tussen de creatieve en andere sectoren in de provincie Antwerpen. We bouwen bruggen tussen ondernemers die open staan voor innovatie en creatieve professionals die hen hierin kunnen begeleiden.

Wat is ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.?

Meer weten?

Heb je een vraag voor ons, wil je een idee pitchen, ben je op zoek naar samenwerking, of wil je gewoon eens een kop koffie drinken? Of ben je klaar voor de volgende stap in jouw onderneming en wil je deelnemen aan ons volgende innovatietraject? Contacteer ons via innovatie@apbc.be!

Waarom samenwerken met de creatieve sector?

Wij zijn ervan overtuigd dat de creatieve sector een belangrijke aandrijver is van innovatie.

Ons netwerk van creatieve professionals - denk o.a. aan marktstrategen, productontwikkelaars, service designers, digitale experts, grafische studio's - heeft de expertise in huis om op een associatieve, creatieve manier naar jouw bedrijf of processen te kijken.

Dat leidt tot verfrissende inzichten en de ontdekking van nog niet ontgonnen opportuniteiten. Daar stopt het niet, want ook het uitwerken van een concreet advies of actieplan en de bijhorende uitvoering kan je met een gerust hart uit handen geven.

Onze rol? ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. helpt je met het vinden van de juiste match voor jouw uitdaging of vraag.

Ontdek onze projecten:

Innovatietrajecten

Image
Innovatietraject

 

Wil je in korte tijd grote stappen richting innovatie zetten? Kan je wel een boost gebruiken bij het uitwerken van een sterke business strategie, het in de markt zetten van een nieuw product, het bereiken van de juiste doelgroep, of iets daar tussenin? Dat is exact waarvoor ons innovatietraject dient.

Via ons traject maak je laagdrempelig en effectief kennis met een aantal creatieve innovatiebureaus die matchen met jouw bedrijf en innovatie-uitdaging.

16 november start er weer een nieuw traject! Klik hier voor meer info, of schrijf je in via innovatie@apbc.be

Innovatieworkshops

Image
Workshop

 

We organiseren geregeld innovatieworkshops rond verschillende thema's. We zoomen in op de concrete uitdagingen voor jouw bedrijf en nemen voldoende tijd om ideeën uit te kristalliseren tot scherp geformuleerde uitdagingen. Zo ga je niet alleen naar huis met een goede dosis inspiratie, maar ook met een aantal eerste stappen naar concrete oplossingen.

Blijf op de hoogte van aankomende workshops via onze nieuwsbrief of houd onze kalender in de gaten.

Hire a Creative

Image
Hire a Creative

 

Heb jij een creatieve opdracht uit te besteden? Nood aan productfoto's voor je webshop, een nieuwe huisstijl, strategische inspiratie, of advies over je communicatie? ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. brengt je in contact met het juiste creatieve bureau of freelancer. 

Houd onze kalender in de gaten voor netwerkevents zoals Hire a Creative, of contacteer ons om gematcht te worden met één van de creatives in ons netwerk.

Blijf op de hoogte van onze events en projecten:

Laat je inspireren door verhalen over straffe samenwerkingen, word als eerste op de hoogte gebracht van interessante events, en blijf mee met het laatste innovatie-nieuws! Onze nieuwsbrief wordt maximaal 1x per maand verstuurd.

Ik ben