APBCoffee x Rock Paper Pencil

Illustratie & Grafische Vormgeving

Op 15 juni komen we samen met Rock Paper Pencil en staat onze APBCoffee helemaal in het teken van illustratie en grafisch ontwerp! En we blijven eens een keer niet in Antwerpen stad, maar we komen naar Turnhout!

Tijd dus om uit je studio te komen, de creatieve hubs in Turnhout te ontdekken, toffe nieuwe mensen te ontmoeten en naar de inspirerende verhalen te luisteren van twee creatives met Turnhoutse roots: grafisch vormgever Hanna Maes van Goed Goed en illustrator Sam Vanallemeersch!

De Warande - Warandestraat 42
2300 Turnhout

10:00 - 12:00

Turnhout is al jaar en dag een begrip als het gaat om strips en bordspellen en heeft een sterke grafische traditie. Samen met Rock Paper Pencil willen we de creatieve community in Turnhout graag bij elkaar brengen, om nieuwe connecties te maken, elkaar beter te leren kennen en bovendien te ontdekken wat het Turnhoutse creatieve landschap zoal te bieden heeft.

Programma

10:00 Ontvangst
10:15 Turnhoutse Creatieve hubs stellen zich voor

10:45 Hanna Maes van Goed Goed
11:15  Sam Vanallemeersch 

11:45 Netwerken

Kom je naar de Coffee vanuit een andere stad of plaats? De Warande ligt op 5 min wandelen vanaf het Station. Er zijn ook fietsenstallingen en een ondergrondse parking aan de locatie. Klik hier voor meer info over bereikbaarheid.

We voorzien ook co-workingplekken zodat je na de coffee nog kan blijven werken. Reserveer je plek via het inschrijvingsformulier.

Schrijf je hier in:

Status message


Sorry…This form is closed to new submissions.

De Warande - Warandestraat 42
2300 Turnhout

10:00 - 12:00