APBConnect: Creatives x Muziek ♪

Antwerpen is niet alleen de thuishaven van de strafste vormgevers, fotografen, audiovisuele kunstenaars en andere creatives, maar kent ook een bloeiende lokale muziekscene. Het leek ons wel eens tijd om die twee werelden samen te brengen!  

Schuif samen aan tafel tijdens deze netwerklunch, georganiseerd door stad Antwerpen en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. 
 

Wanneer: Donderdag 19 oktober, 12:00 – 14:00 
Waar: De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen 


Programma: 

11:45 Welkom & Registratie  

12u05 Introductie lunch

12u15 Korte voorstelling van de sprekers

12u45 Panelgesprek met Willem Ardui & Bert De Swert, Youniss Ahamad, Pieter De Waele en Dieter Beerten van Haste.

13u15 Netwerkmoment

14:00 Einde  

 

Lange Winkelhaakstraat 26
2000 Antwerpen

12:00 - 14:00

Panelleden

Image
Panelleden

Bert De Swert zette zijn eerste muzikale stappen in 2017 als artiestenmanager van blackwave., waarna hij zich heeft aangesloten bij Managementkantoor Rockoco. Bert is verantwoordelijk voor Willem Ardui, blackwave., Meskerem Mees en Jibran. Hiernaast geeft hij les op de PXL music en heeft hij een co-publishingbedrijf met Sony Music Publishing.
 

Youniss Ahamad is een getalenteerd muzikant en beeldend kunstenaar met een diepe interesse in design. Hij daagt de normen van design uit en baant zich een weg door de ongemakkelijke, opdringerige gevoelens die gepaard gaan met optreden als een zwarte man met een Arabische naam door de blik van de westerse wereld.

Youniss maakte furore in de levendige Belgische undergroundscene en heeft de afgelopen jaren samengewerkt met opkomend talent als Porcelain_ID, IKRAAAN en Shaka Shams. Zijn muziek begeleidde de dansvoorstelling "Bully" van Tomas Ntamahimikiro (OPEK, KVS).

 

Voortgekomen uit Lion Beach en nu de voorhoede van Antwerpen op het gebied van 3D-animatie en beeldend kunstenaarschap; animeert Haste de wereld voor merken als VRT, Delta Light en de VN, maar ook voor muzieksensaties als Brutus, High Hi en Compact Disk Dummies.

Van hoogwaardige 3D-renders tot iconische muziekvideo's: het is onze missie om schoonheid opnieuw te definiëren in elke pixel. Haste brengt verhalen tot leven in beelden die niet alleen je ogen, maar ook je hart en geest captiveren.

 

Willem Ardui ken je misschien wel als de helft van het Antwerpse hip hopduo blackwave., maar weinigen weten dat Willem naast zijn hip hop alter ego ook achter de schermen actief is als producer voor Tourist LeMC, Emma Bale, Baloji, ... Hiernaast is Ardui ook volop aan het bouwen aan zijn solotraject, waarmee hij volgend jaar zijn debuutalbum zal uitbrengen.

Schrijf je in!

Status message


Sorry…This form is closed to new submissions.

Lange Winkelhaakstraat 26
2000 Antwerpen

12:00 - 14:00