Indepth sessie: 'The Designer as a Tool'

Design Talk at Advanced Engineering

Innovatie is een belangrijke motor voor verandering, groei en succes in onze snelle maatschappij en economie. Designers denken creatief, benaderen problemen vanuit verschillende invalshoeken en geven prioriteit aan functionaliteit, gebruiksgemak en esthetiek. Ze zijn bedreven in het identificeren van nieuwe mogelijkheden en het bedenken van innovatieve oplossingen. Kortom, die unieke vaardigheden maken de designer een waardevolle innovatietool.

Tijdens Advanced Engineering organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. samen met Flanders DC en Universiteit Antwerpen een indepth sessie over design. Tijdens 'The Designer as a Tool' nemen 3 design experten je mee in hun verhaal. Laat je inspireren over de meerwaarde van design en ontdek hoe design binnen jouw bedrijf het verschil kan maken?

When: 25 mei 2023 - 13:30 - 15:30
Where: Antwerp Expo - Jan van Rijswijcklaan 191, Antwerpen
 

Sprekers:

  • Jurgen Tanghe, Head of Experience Design Wunderman Thompson, auteur Onweerstaanbaar By Design
  • Lukas Van Campenhout, Professor at University of Antwerp - Founder of Ground Eight, Design Research Agency
  • David Pas, InnoLab coördinator Verhaert, Masters in Innovation

Advanced Engineering - Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

13:30 - 15:30

Advanced Engineering is een uniek en innovatief event waar het volledige traject van productontwikkeling aan bod komt: Design en prototyping, materialen, elektronica & connectiviteit. Door deze samensmelting aan topics, connecteert de beurs verschillende sectoren met elkaar. Een gevarieerd programma trekt kwalitatieve high-end bezoekers.

Meer info

Registratie

Om deel te nemen aan de sessie moet je je eerst registreren als bezoeker van Advanced Engineering. Deze registratie is gratis en kun je doen via onderstaande link.

Advanced Engineering - Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

13:30 - 15:30