Innoveren met je bedrijf, hoe begin je daaraan?

Kom op 12 oktober vrijblijvend kennismaken met ons beproefde traject waar reeds een 50-tal bedrijfsleiders succesvol aan deelnamen.

De coronacrisis heeft het economisch landschap grondig door elkaar geschud.
U heeft de afgelopen jaren al veranderingen doorgevoerd om het hoofd te bieden aan de wijzigende omstandigheden en u bent zich volledig bewust van het belang van vernieuwing.

Het is echter niet altijd duidelijk welke stappen richting innovatie u best zet om succesvol in te spelen op de toekomstige uitdagingen.
Ontdek hoe u met hulp en inzichten van externe experten de vinger op de wonde kan leggen en verrassend vlot tot vernieuwende oplossingen kan komen.

Dox interieur concepten
2500 Lier

9:00 - 11:00
Deelname: gratis
Innovation is the only way to win! 
Steve Jobs

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. nodigt u van harte uit op het event ‘Innoveren met je bedrijf, hoe start je daaraan?’.

Sinds 2017 organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. innovatietrajecten voor bedrijven waarin toegewerkt wordt naar een concreet kantelpunt of een nieuwe oplossing voor een specifieke uitdaging waarmee ze geconfronteerd worden.

Hiervoor wordt samengewerkt met strategische experten uit de creatieve sector, die vanuit hun achtergrond, methodieken en mindset in de mogelijkheid zijn om vernieuwende oplossingen, pistes, bedrijfsmodellen, … aan te reiken, waar bedrijven vaak zelf minder stil bij staan.

De trajecten spreiden zich over een 3 tot 4-tal maanden en zijn als het ware een kickstart voor structurele hervormingen binnen een onderneming. 

 

WAAROM INNOVEREN?

Het afgelopen anderhalf jaar hebben nogmaals aangetoond hoe belangrijk het is om snel te kunnen reageren op een veranderende situatie. Bedrijven moeten gewapend zijn met een wendbaar business model.

Maar ook de exponentiële groei van technologie en de bijbehorende digitale revolutie zetten de huidige producten, services & businessmodellen onder druk.
Veranderende wetgeving of economisch landschap dwingt bedrijven vaak hun focus aan te passen en sectoren die decennia of zelfs eeuwen stand hebben gehouden worden plots gedwongen om zich razendsnel aan te passen. 
De redenen om te innoveren zijn talrijk.

Programma 12 oktober 2021

8u30 – Ontvangst met koffie en een koffiekoekje 
9u00 – Verwelkoming door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
9u05 – De kracht van een innovatieve inrichting, door Inge Nuyens, zaakvoerder Dox interieur concepten
9u35 – Innoveren met je bedrijf, hoe begin je daaraan? door Katja Craeghs, zaakvoerster van Greenpoint.be
10u10 – Bedrijfsgetuigenis door Geert Van Genechten, apotheker, ondernemer en gedelegeerd bestuurder bij Apotheek Antverpia
10u30 – Afsluitend woord door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.
10u40 – Netwerking
11u30 – Einde event voorzien


Wie dit wenst, kan na afloop van het event kosteloos gebruik maken van de beschikbare co-workingplekken bij Dox interieur concepten. Wel graag voor 9 oktober een seintje via info@apbc.be.

Deelname is gratis, mits registratie voor 9 oktober 2021.

Sorry…This form is closed to new submissions.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is het verbindingsplatform binnen de provincie Antwerpen dat de meerwaarde van de creatieve industrie wil uitdragen.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.  wil kruisbestuivingen tussen de creatieve sector en andere sectoren concretiseren, Antwerpse ondernemers motiveren om te innoveren en creatieve ondernemers helpen groeien.
Het platform is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de tafel schuiven. Bij ons kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en anderen uitdagen of inspireren.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is een samenwerkingsverband tussen Provincie Antwerpen, Stad Antwerpen, de Winkelhaak, Universiteit Antwerpen, Antwerp Management School, Sint-Lucas Antwerpen, de Karel de Grote-Hogeschool, Thomas More en AP Hogeschool.

 

Dox interieur concepten
2500 Lier

9:00 - 11:00
Deelname: gratis