Inspiration Talks

Online Evenement

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. presenteert nieuwe INSPIRATION TALKS: creatieve experten brengen het verhaal van hun passie en vakkennis.

Elk jaar organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. de Sprekersacademie, een opleiding om tot de kern van je zaak te komen en daar professioneel en to-the-point over te vertellen op een podium. Met als klap op de vuurpijl dit evenement waarop de sprekers voor het eerst hun verhaal op het publiek loslaten. En die inspirerende verhalen verdienen een geïnteresseerd publiek. Zap dan ook naar dit live online evenement en laat je overspoelen met nieuwe inzichten en ideeën vanuit je luie zetel!

Schrijf je onderaan deze pagina in.

ONZE SPREKERS

Online event

20:30 - 22:00

Joris Moolenaar

Architect van wereldse merken. Joris ontwerpt businessconcepten en strategieën en maakt ze werelds vanuit identiteit. Hij helpt bedrijven de beste versie van zichzelf te worden door identiteit, overtuiging en ambitie te vertalen naar kracht, vorm en plan.

Werelds zijn
Veel ondernemers dromen ervan om een werelds merk te zijn en denken dat dit enkel haalbaar is als je Ikea, Coca-cola of Apple bent. In zijn verhaal toont Joris hoe iedereen werelds kan zijn vanuit identiteit en inspireert hij je door te geloven in de authentieke kracht van jezelf. Want iedereen is uniek, dus iedereen is werelds in zichzelf zijn.

jorismoolenaar.com

Image
Joris Moolenaar

Arkasha Keysers

Image
Arkasha Keysers

Arkasha Keysers – Kash voor de vrienden – is freelance journaliste en copywriter en heeft een vaste column in Flair. Ze gelooft dat er in iedereen een boeiend verhaal zit, je moet gewoon de juiste vragen stellen om het eruit te krijgen. “Hier zuig ik verhalen op, daar spuw ik ze uit”, is haar slagzin. Je merkt het, ze doet soms wat graaf, maar eigenlijk is ze heel begaan.

Beginnen freelancen.
In deze talk moedigt Arkasha jonge – en niet zo jonge – creatieven aan om de stap naar een leven als zelfstandige te zetten. Met eerlijke voorbeelden legt ze de valkuilen en succesfactoren van freelancen bloot. Ze is ervan overtuigd dat de freelancer die altijd zichzelf blijft, op den duur de zaligste opdrachten krijgt. Met haar talk hoopt ze wat durf te kweken bij haar collega's. Hopelijk heb jij daar ook iets aan!

kash.be


Katja Craeghs - Greenpoint

Als innovatie-expert helpt Katja organisaties en bedrijven die een groeiproces doormaken om nieuwe verbanden te leggen en van binnenuit te innoveren. Ze heeft een uitgebreid netwerk van experten waarop ze beroep kan doen.  Katja gelooft sterk in co-creatie waarbij externe creatieve experts aan dezelfde tafel gezet worden als bedrijfsleiders en managers. Dat leidt vaak tot verrassende, innovatieve oplossingen die opnieuw groei brengen.  

Start to innovate
Innoveren klinkt duur, het lijkt een moeizaam en lang proces dat veel geld kost, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn!  Katja Craeghs inspireert het publiek met voorbeelden van hoe innovatie ook simpel kan. Ze geeft een stappenplan mee dat elk bedrijf voor zichzelf kan toepassen. Zo komt het aanwezige publiek gemotiveerd én geïnspireerd naar buiten.

greenpoint.be

Image
Katja Craeghs

Tim Berghmans – Marbles

Image
Tim Berghmans

Tim Berghmans is COO - Creator Of Opportunities - bij het Antwerpse communicatiebureau Marbles. Tim is een HR rebel die gelooft in de kracht van werknemers en de kracht van teams. Vanuit die overtuiging schopt hij alle heilige huisjes omver om werknemersgeluk op de agenda van elke organisatie te zetten. 

F*ck the rules
Bedrijven zijn ondergesneeuwd door regels en beleid die hen enorm vertragen en verslappen. In deze talk nodigt Tim je uit om eens met een kritische blik te kijken naar alle regeltjes en geeft hij enkele handige tips om er vanaf morgen al een aantal te schrappen

marbles.be