SUMMER SCHOOL | Content Creation & Story Telling

Dankzij sociale media is het makkelijker dan ooit om je doelgroep te bereiken met je producten en diensten; maar heel wat campagnes missen vaak kwalitatieve content en coherente storytelling.

In deze workshop leer je hoe campagnedoelstellingen te vertalen naar een visueel verhaal en concrete content die 'digital-' en vooral 'social proof' is. Concreet betekent dit dat je leert om een creatief strategisch inzicht te distilleren uit een briefing en dat omzet naar een content-plan met daarin uitgewerkte relevante video's, afbeeldingen, artikels en andere formaten.

Je brengt je computer of laptop mee naar de opleiding, voorzien van :

  • Photoshop (betalend) of The Gimp (gratis)
  • Adobe Premiere (betalend), Da Vinci Resolve (gratis) of Lightworks (gratis)
  • Adobe After Effects (betalend) of Da Vinci Resolve (gratis)

Ook al zijn de verschillende programma's gelijkaardig, de workflow van Vincent is vooral geënt op die van de programma's van Adobe. Kennis van deze programma's is dus een pluspunt.

Vincent Buyssens is een digitaal marketeer met meer dan 5 jaar ervaring in digital marketing. Hij verdiende zijn strepen bij het platform voor de Antwerpse creatieve sector ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en werkte daarna twee jaar bij het award-winning reclamebureau Friendship.
Sinds 2019 vaart hij onder de naam Fadawah z'n eigen koers als digital marketer en helpt hij bedrijven en agencies met digitale strategie, content creatie, community management en digital advertising.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Foto: Andrew Seamen

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw