SUMMER SCHOOL | Photoshop, tricks for advanced beginners

Je kent de basis van Photoshop, maar je kan er nog niet in dromen?
Photoshop is één van de meest uitgebreide grafische pakketten op de markt maar ook met tal van knopjes en menu’s die al snel intimiderend kunnen zijn.

Fear no more: in deze workshop leer je handige workflows gebruiken om beelden te optimaliseren en manipuleren. We overlopen een paar technieken waar jouw instagram-account en andere creatieve uitlaatkleppen heel blij van zullen worden:

  • Kleurcorrectie en optimalisatie
  • Blenden van verschillende afbeeldingen
  • Snel retoucheren
  • Selecteren en uitknippen van vage of complexe onderwerpen
  • Inleiding product shading: van schets naar rendering

Voor deze opleiding is een basiskennis van Photoshop vereist: je weet waarvoor de software dient, je begrijpt hoe 'lagen' werken en hebt noties van de basistools en -werkomgeving. Je brengt je computer of laptop mee naar de opleiding, voorzien van een werkende Photoshop (bij voorkeur versie 2019). 

Jeroen Claus is mede oprichter van FRANK Industrial Design en bij uitstek gespecialiseerd in product design en automotive design. Hij goochelt met photoshop alsof het kinderspel is maar hij is gelukkig ook een geduldig en inspirerend leermeester.  Maak je goede voornemens waar en zet een straffe stap voorwaarts in je photoshopkunde.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Photoshop: Pro tricks for advanced beginners

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw