SUMMER SCHOOL | Social Media Strategy & Advertising

Sociale media zijn onmisbaar voor elke ondernemer. In deze workshop leer je een socialemediastrategie uitbouwen waarop je elke campagne kan enten, ongeacht de grootte of inhoud, én die genoeg ruimte laat voor aanpassingen en groei.

In het tweede luik van de workshop leer je hoe advertentiecampagnes op de verschillende socialemediakanalen werken, hoe je zelf campagnes opzet en optimaliseert en hoe je de resultaten moet interpreteren.

De workshop zal een inleiding geven tot alle relevante socialemediakanalen, maar de focus zal liggen op Facebook en Instagram.  Op het einde van de workshop zal je over alle nodige skills en kennis beschikken om eerste solide digitale strategieën uit te tekenen en deze te vertalen naar concrete (advertentie)campagnes.

De deelnemer brengt zijn/haar eigen laptop mee naar de workshop. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Vincent Buyssens is een digitaal marketeer met meer dan 5 jaar ervaring in digital marketing. Hij verdiende zijn strepen bij het platform voor de Antwerpse creatieve sector ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en werkte daarna twee jaar bij het award-winning reclamebureau Friendship.
Sinds 2019 vaart hij onder de naam Fadawah z'n eigen koers als digital marketer en helpt hij bedrijven en agencies met digitale strategie, content creatie, community management en digital advertising.

 

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Vincent Buyssens

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw