SUMMER SCHOOL | Starten met Adobe Indesign

Ben je stilaan voorbij het stadium dat facturen in Excel worden opgesteld en brochures in Word? Wil je je bedrijf een sterkere grafische identiteit geven?  Dan is deze workshop iets voor jou.

Adobe Indesign is de beste software om snel en efficiënt je communicatie in een leuke grafische stijl te gieten: kaartjes, brochures, facturen, menu’s… Zelfs het concept van je app of website kan je vormgeven met Indesign.

Tijdens deze workshop leer je

  • hoe de Indesign-werkomgeving in elkaar zit
  • hoe je gestructureerd een document opbouwt
  • het importeren van grafische objecten, images en tabellen
  • omgaan met lettertypes en alinea-stijlen
  • hoe je het resultaat van dit alles best exporteert naar verschillende media

De deelnemer brengt zelf alle hardware (computer, laptop en/of scherm) mee, voorzien van Adobe Indesign. Voorkennis is niet noodzakelijk, enige affiniteit met andere ontwerpsoftware is wel een plus. 

Jeroen Claus is mede oprichter van FRANK Industrial Design en bij uitstek gespecialiseerd in product design en automotive design. Hij goochelt met illustrator alsof het kinderspel is maar hij is gelukkig ook een geduldig en inspirerend leermeester.  Maak je goede voornemens waar en zet een straffe stap voorwaarts in je illustrator skills.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Starten met Adobe Indesign

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw