TESTBA(A)R met KADANZA

De toekomst van branded communicatie

Ontwerpers, bedenkers en makers hebben regelmatig nood aan een testpubliek om het gebruiksgemak of de  leesbaarheid van hun ontwerpen uit te proberen. Liefst in de eerste fase, met een quick & dirty prototype, zodat ze nog alle kanten uit kunnen. Daarom organiseert De Winkelhaak vanaf nu elke donderdag vanaf 16 u. “TESTBA(A)R”, een aangename combinatie van testen, netwerken en collegialiteit in Bar Oscar.

Elke week testen we nieuwe producten, diensten of ideeën samen met de ontwerper of bedenker. Na de feedback drinken we een glas en maken we een praatje met de collega's. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zal ter plaatse zijn voor al je vragen, suggesties of een babbeltje.

 

Testba(A)r met KADANZA - Woensdag 17 November*

Marketingconsultant Piet Saegeman en digitaal productdesigner Nico Potvin, grijpen op woensdag 17 november de microfoon om de evolutie in het designlandschap én KADANZA aan jullie voor te stellen. 

Piet Saegeman neemt je mee in zijn toekomstvisie. Wat betekenen de laatste evoluties in brand management, digital asset management en design automatisatie voor de toekomst van branding en grafisch ontwerp? Vormt nieuwe technologie een bedreiging of zorgt het juist voor nieuwe opportuniteiten?

Nico Potvin ontwikkelde een brand management platform dat de toekomst omarmt, gestoeld op de noden en wensen die hij en het team de afgelopen jaren in de sector detecteerden. 

In dertig minuten vertellen zij je hoe als merk, als freelance designer of als agency de digitale evolutie met een frisse blik kan bekijken én hoe er je voordeel uithaalt. 

Inzichtelijk, straightforward en hands-on.  
 

Ben je designer of actief in marketing, als freelancer of als agency?  Schrijf je dan nu in voor de TESTBA(A)R op 17 november want op deze dag kan je Kadanza testen, krijg je een log-in mee naar huis en kan je zo feedback geven om mee te bouwen aan het allereerste Belgische full SaaS brand managementplatform.

*Uitzonderlijk op woensdag


De Winkelhaak

16:00 - 18:00