Barbara Standaert

A Different Standaert

Designer of spaces, interiors, furniture and concepts.


Van Schoonbekestraat 47
2018 Antwerpen
Belgium

Wie is Barbara Standaert?

Barbara Standaert is een award winning designer. Ze is interieurarchitect, meubeldesigner en ontwerper van droogbloemen. Haar grootste bron van inspiratie is de connectie die er bestaat tussen mensen en hun omgeving. Inspiratie komt volgens Barbara uit het leven, niet uit boeken of het internet. Verder probeert ze ook problemen die ruimtes bij haar oproepen om te buigen in iets positief. 

Verder pronken er al een aantal awards op haar kast. Zo won ze de Henry Van de Velde Public Gold Award, de Henry Van de Velde Habitat Award, de Fast Track Design Award en Concrete Design Award. 

Wat maakt Barbara uniek?

Ontwerpen is voor Barbara een automatisme. Als jonge urban interieurarchitecte vertrekt ze altijd vanuit een analyse: wat zijn de noden en wensen van de eindgebruiker? En hoe passen die noden binnen de sfeer van de omgeving? 

Waarmee kan je bij Barbara terecht?

  • Als interieurarchitect wil Barbara Standaert van een huis een thuis maken. In haar ontwerpen staan geborgenheid, gezelligheid en rust centraal.
  • De specialiteit van Barbara zijn zogenaamde productivity spaces: kantoren, coworking spaces en werklplekken van allerlei aard. Ze maakt van een werkomgeving een efficiënte én aangename plek waar productiviteit wordt gestimuleerd.