DE WINKELHAAK | HOUSE OF C

In de Winkelhaak kan je terecht voor creatief ondernemerschap, coworking, innovatie en kruisbestuiving met andere bedrijven.


Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen
Belgium

Wat doet De Winkelhaak?

De Winkelhaak, vlak bij het station Antwerpen-Centraal, is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers vind je er ook een eigenwijze designgalerij, een grote evenementenruimte en de beste koffie- en lunchbar van 't Stad.

Wat maakt De Winkelhaak uniek?

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C is dé uitvalsbasis en ontmoetingsplaats voor tal van innovatieve en creatieve bedrijven en ondernemers en is het epicentrum van vernieuwend ondernemerschap en kruisbestuiving in Antwerpen.

Waarvoor kan je bij De Winkelhaak terecht?

In de Winkelhaak huur je een (gedeelde) werkplek en maak je deel uit van een creatieve community. Alles draait bij ons rond kruisbestuiving en het delen van kennis. Gemiddeld zijn in onze ateliers een 30-tal bedrijven gevestigd die we helpen uitgroeien tot stabiele en ondernemende kmo's.
Naast het professionele coworkinggedeelte bieden we inspirerende locaties voor vergaderingen, coaching, workshops, brainstormsessies, opleidingen, castings, interviews, lezingen, presentaties of persvoorstellingen. Onze ruimtes kunnen ook gereserveerd worden door bedrijven en organisaties die niet in de Winkelhaak gevestigd zijn.

 

Antwerpen: Creatieve Broedplaats

De provincie Antwerpen is bij uitstek een broedplaats voor creatief talent. Het uitgebreide netwerk van creatieve hubs en incubators in de regio draagt daar zonder meer aan bij. Op deze pagina houden we een levend overzicht bij van de belangrijkste creatieve hubs. Of ga naar onze mapping en filter op 'facilitator'.