Nathalie Kronal UX/UI design

Nathalie Kronal is passionate about designing elegant and easy-to-use interfaces that are meaningful and become great user experiences. From ideation to detailed visual design.


Wie is Nathalie Kronal?

Al 15 jaar is Nathalie gespecialiseerd in UX/UI design. Ze werkt als zelfstandig ontwerper en consultant voor verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland: Master Labs, VRT, Vlaamse Overheid, Cinea (Vlaamse dienst voor filmcultuur), Blog Talk Radio, Hello Customer, Kom op tegen Kanker, en nog veel meer. Van conceptontwikkeling tot een tastbaar digitaal product kan je bij haar terecht.

Image
Nathalik

Wat maakt Nathalie Kronal uniek?

Nathalie hoort wel vaker dat ze een goeie brug heeft tussen haar left & right brain. Ze is analytisch en kan goed denken in systemen, maar ze is ook visueel heel sterk. Complexe informatie of een rommelig verhaal uitpuren tot de essentie, tot het helemaal juist aanvoelt en gebruikers makkelijk hun weg vinden, dat is haar sterkte.

Image
Nathalik

Waarvoor kan je bij Nathalie Kronal terecht?

Nathalie helpt bedrijven met het ontwerpen van hun digitaal product en het vinden van de juiste partner(s) voor de ontwikkeling ervan.
- UX/UI design van websites, web tools, mobiele apps, VR en andere digitale ervaringen
- prototype design
- conceptontwikkeling & design thinking
- advies voor ontwerpprocessen

Image
Nathalik