PRSPCTF

We are a design studio that helps meaningful brands stand out. We do this by creating emotional experiences and impactful spaces. In every project, we use the two most important tools we have: our head, but most importantly, our heart.


Korte Gasthuisstraat 13/15
2000 Antwerp
Belgium

Wat doet PRSPCTF?

Wij zijn een designstudio die gespecialiseerd is in het helpen van betekenisvolle merken om zich te onderscheiden. Onze focus ligt op het creëren van emotionele ervaringen en impactvolle ruimtes die klanten aanspreken en een blijvende indruk achterlaten.

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun merkidentiteit te begrijpen en te versterken. We geloven dat elk merk een uniek verhaal heeft dat verteld moet worden en we zetten ons in om dat verhaal creatief door te vertalen in elk ontwerp dat we creëren.

Image
PRSPCTF - Sven Stas

Waarvoor kan je bij PRSPCTF terecht?

We streven ernaar om merken te helpen opvallen in een competitieve markt en hun ware potentieel te bereiken.

- Merkidentiteit en positionering: Bedrijven die hun merkidentiteit willen versterken of herdefiniëren, kunnen bij ons terecht voor begeleiding. We kunnen helpen bij het ontwikkelen van een uniek merkverhaal, het identificeren van kernwaarden en het definiëren van een consistente merkpositionering.

- Ruimte- en interieurontwerp: Bedrijven die op zoek zijn naar een impactvolle en inspirerende ruimte, kunnen ons benaderen voor het ontwerpen van interieurs, winkelomgevingen, kantoren en andere fysieke ruimtes. We streven ernaar om ruimtes te creëren die de merkidentiteit weerspiegelen en een memorabele ervaring bieden aan klanten.

Visuele identiteit en communicatie: Bedrijven die behoefte hebben aan een visuele identiteit die hun merk tot leven brengt, kunnen ons raadplegen voor het ontwerpen van logo's, grafische elementen, verpakkingsontwerpen, drukwerk en digitale media. We streven ernaar om visuele communicatie te creëren die consistent is met de merkidentiteit en de juiste boodschap overbrengt aan de doelgroep.

Image
PRSPCTF - Sven Stas

Wat maakt PRSPCTF uniek?

Wat ons als merk onderscheidt van andere bedrijven is ons unieke DNA, dat gebaseerd is op de volgende elementen:

Passie voor het creëren van onvergetelijke klantenervaringen: Bij ons designstudio wordt elk project gedreven door een diepe passie om klantenervaringen te creëren die blijvende indrukken achterlaten. We streven ernaar om emotionele connecties tot stand te brengen tussen mensen en merken.

Gebruik van hoofd en hart: Onze belangrijkste tools zijn niet alleen onze denkvermogens, maar vooral ook ons hart. We geloven dat het creëren van betekenisvolle ervaringen en unieke ruimtes een combinatie is van logisch denken en het aanroeren van emoties. We benaderen elk project met zowel ons intellect als onze intuïtie.

Nadruk op merkverhalen en verbinding: Bij het ontwerpen van ruimtes richten we ons niet alleen op esthetiek, maar ook op het vertellen van het merkverhaal. We begrijpen dat elk merk uniek is en zijn eigen boodschap heeft. Door middel van doordachte ontwerpen willen we een verbinding tot stand brengen tussen het merk en de klanten op een diep niveau. We willen dat klanten zich emotioneel verbonden voelen met het merk en dit brengen we tot stand door in te zetten op verschillen touchpoints.

Inspirerend en transformerend: In onze ontwerpstudio moedigen we alle merken aan om buiten de conventionele ontwerpgrenzen te denken en hun eigen unieke verhaal creatief in te zetten. We geloven dat elk merk een unieke USP heeft die kan worden benut om hun ware potentieel te bereiken. We dagen merken uit om verder te gaan dan traditionele ontwerpen en te streven naar creatieve oplossingen die hun identiteit en waarden weerspiegelen. Door buiten de gebaande paden te treden, kunnen merken zich onderscheiden van hun concurrentie.

Aanstekelijke energie: We geloven dat enthousiasme en passie besmettelijk zijn en een krachtige drijfveer vormen voor dynamische samenwerkingen.

Image
PRSPCTF - Sven Stas