ScriptBook

ScriptBook is een pionier: het ontwikkelde een algoritme dat de slaagkansen van filmscripts bepaalt.


Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen
Belgium

Wat doet ScriptBook?

ScriptBook bedacht en ontwikkelde een artificiële intelligentie die een script of scenario tot in de puntjes analyseert. Het gekregen rapport vertelt je of de film zal slagen of rendabel zal zijn. Door parameters in dit rapport aan te passen zie je meteen wat  andere filmlocaties, cast of personages doen met de slaagkansen van het project.

Doordat het elk script leest, zullen meer films gemaakt worden die anders in Hollywood op een stapel beland. ScriptBook zal een democratisering doorvoeren in de filmindustrie.

Wat maakt ScriptBook uniek?

Het interactieve servicesysteem van ScriptBook is het meest uitgebreide ter wereld. Hun complete pakket toont je meteen wat er met bv. de box-office gebeurt wanneer je verhaallijnen, cast en budgetten wijzigt. 

De AI is uiterst efficiënt en werkt met 86% accuraatheid: het voorspelt daardoor twee keer zo goed dan de producers in Hollywood.

Waarvoor kan je er terecht?

Als scriptschrijver ben je bij ScriptBook zeker dat je tekst gelezen wordt. De filmsector verdedigt emotie en buikgevoel, maar door deze menselijke factor belanden heel wat potentiële topscripts in de prullenmand. Door partijdigheid worden sommige ervan zelfs nooit gelezen. ScriptBook analyseert elk script volledig, waardoor een nieuwe instroom mogelijk is van creatieve scriptschrijvers en filmproducenten.

Image
ScriptBook
Image
scriptbook-judy