Studio Dos Santos

Producten die functionaliteit, eenvoud en esthetiek combineren.

In zijn eigen Design Studio ontwerpt David Dos Santos producten die functionaliteit, eenvoud en esthetiek combineren. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten vertrekt hij vanuit de behoefte van de eindgebruiker. David vindt dat veel producten nodeloos ingewikkeld gemaakt worden en te weinig anticiperen op de toekomst. Hij omarmt eenvoud en brengt producten terug naar de essentie.


Wat doet Studio Dos Santos?

A better life through smart design!

Studio Dos Santos is een designbureau voor productontwerp en ontwerpstrategie. Het is expert in productinnovatie, prachtig design en ontwikkeling voor massaproductie. Studio Dos Santos heeft meer dan 20 jaar ontwerpervaring bij Europese en internationale bedrijven.

Wat maakt Studio Dos Santos uniek?

De laatste jaren werd het bureau heel sterk in de ontwikkeling van 'smart' producten, waar het heel snel software, hardware en mechanisch design kan omzetten tot een finaal product. Dankzij een multidisciplinair team en een groot netwerk van producenten en prototypers in Europa en Azië, kan Studio Dos Santos zeer snel schakelen inzake uitontwikkeling, high-end prototypes testen en in de markt zetten van producten.

Waarvoor kan je bij Studio Dos Santos terecht?

Studio Dos Santos heeft heel ruime ervaring in industrieel product design met een focus op smart producten met bijhorende gebruiksfunctionaliteit en vormgeving. Het is een multidisciplinair team, met achtergrond in product design, elektronica en engineering, waardoor het snel kan schakelen met (inter)nationale partners.