Pitch Academie #3

Volg (gratis) de Pitch Academie: een online traject om jouw verhaal beter te leren vertellen!

Na het succes van de eerste editie, organiseert ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. voor de tweede keer een volledig virtuele Pitch Academie!

In acht stappen krijg je ondersteuning om je verhaal scherp te krijgen en het beter te vertellen. Die pitch presenteer je dan aan onze expert Peter Perceval: de man achter onze Sprekersacademie.

Dit traject is in feite de lightversie van onze uitgebreidere Sprekersacademie. De Pitch Academie focust meer op je korte pitch en geeft je enkele snelle presentatietips. Toch meer je spreekvaardigheid voor een live publiek trainen? Volg dan onze Sprekersacademie.

Image
Foto van microfoon
Deze online pitch academie zit boordevol goede inzichten. Het was hard werken, maar ik ben enorm blij dat ik heb deelgenomen!
Storms Creatives

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan via onderstaand formulier (deadline 23/9)
  2. Wij selecteren een groep van max. acht creatives die de Pitch Academie (van Inspiring Speech) kunnen volgen.
  3. Je volgt vanaf 28/9 een week lang de online module: elke dag een filmpje van ongeveer 10 minuten, aangevuld met opdrachten.
  4. Vanaf 5/10: pitch je talk (of talk je pitch) en krijg bovendien een half uur persoonlijke feedback van Peter Perceval (Inspiring Speech).

NO PITCH FEE
Je kan deze academie gratis volgen. Indien je echter wel een plek inneemt, maar de academie niet afrond (niet pitcht voor Peter) rekenen wij een no pitch fee van 50 euro. 

Aanmelding Pitch Academie

Contactgegevens
Geef aan waarom jij de Online Pitch Academie wil volgen
Waarover zou je pitch gaan? Wat is je verhaal en/of invalshoek.
Ik bevestig dat ik vanaf 18 mei een week lang elke dag een beetje tijd kan vrijmaken om de online lessen te volgen en bijhorende opdrachten uit te voeren én dat ik daaropvolgend een online meeting van een half uur heb met Peter.