Kies een bureau dat bij je past

Vraag raad bij ANTWERP.POWERED BY CREATIVES.

1 minuut lezen

Als je als kmo beslist om met een creatieve expert samen te werken, sta je voor de keuze met welk bureau je in zee gaat.

Samenwerken met een klein bureau met vooral lokale klanten verschilt immers van samenwerken met een groot, internationaal bureau. Grote bureaus hebben vaak diverse expertise in huis, maar het contrast tussen jouw bedrijf en andere, belangrijkere opdrachtgevers kan groot zijn. Kleinere bureaus zetten dan weer vaak in op een goed contact met hun klanten, maar hebben minder verschillende profielen in huis. En dan heb je nog de middelgrote bureaus die daartussenin liggen. Kies je voor een bureau met een sterke digitale reputatie of wil je gewoon een oldskool logo voor op je broodzakken? Ook de toon, stijl, beeldtaal en sectorexpertise verschilt van bureau tot bureau. 

Image

Wanneer je een communicatiebureau vindt dat matcht met je organisatie, kunnen er wonderen gebeuren! Bij twijfel: neem contact op met ANTWERP.POWERED BY CREATIVES., wij helpen je graag op weg.

“Als je een product aan de man wil brengen, moet je weten dat het product zélf niet het belangrijkste is, maar het verhaal erachter, waar klanten zich mee vereenzelvigen.”
Wim Wouters, digital designer en oprichter van Poppins & Wayne