APBCoffee: Illustratie & Grafisch Ontwerp

Met Fatinha Ramos, Pieter Boels en Jens Dawn!

Deze maand staat onze APBCoffee helemaal in het teken van illustratie en grafisch ontwerp! Tijd om uit je studio te komen om toffe nieuwe mensen te ontmoeten en naar de inspirerende verhalen te luisteren van Fatinha Ramos, Pieter Boels en Jens Dawn.

De Winkelhaak - Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

9:00 - 11:00

\/ \/ \/ Scroll naar beneden om je in te schrijven! \/ \/ \/

Image
APBCoffee Illustratie

Ontwerp: Jens Dawn

 

Dit mag je verwachten:

Fatinha Ramos neemt je mee langs de weg die zij heeft afgelegd in haar carrière als illustrator. Met haar werk vraagt ze regelmatig aandacht voor diversiteit, sociale ongelijkheid, en andere belangrijke maatschappelijke kwesties. En dat wordt gezien! Ze werkte al voor het MoMa, Google, The New York Times, de Stad Antwerpen, Amnesty International, en meer, en won talloze nationale en internationale prijzen.

Pieter Boels is grafisch ontwerper en mede-oprichter van Antwerp Type Society. In 2021 opende hij samen met Billy Jean Rosewood Gallery in hartje Antwerpen. Hij komt vertellen over hoe hij tijdens corona gezorgd heeft voor diverse inkomststromen en zo een duurzame onderneming heeft kunnen opbouwen.

Tot slot komt Jens Dawn een lans breken voor de meerwaarde van community en collegialiteit binnen de illustratie en grafisch ontwerpwereld. Jens is bedenker van de Tuigkrant, met werk van lokale illustrators en ontwerpers. Naast de krant maakt hij ook een podcast, organiseert hij events, en runt hij samen met Cynthia Steylaerts de grafische Studio Fantoom.

Natuurlijk zijn er ook koffiekoeken en heerlijke koffie ten overvloede!

 

Inschrijven doe je hieronder 👇

PROGRAMMA

08:45 Deuren open
09:05 Fatinha Ramos
09:25 Pieter Boels
09:45 Jens Dawn
10:05 Q&A / Netwerken / Koffie!
11:00 Einde

Sorry…This form is closed to new submissions.

De Winkelhaak - Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

9:00 - 11:00