APBCoffee x De Kwekerij Lier

Netwerkkoffie voor creatieve ondernemers

In september bundelen ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en DE KWEKERIJ in Lier hun krachten voor een APBCoffee rond creatief ondernemerschap!

We komen samen voor een toffe netwerkkoffie met een fijne line-up van creatieve ondernemers uit het Lierse. Met Koen Snoeckx, Tom Van Gestel, Laetitia Geerts en Katinka VanderSande.

Berlaarsestraat 31
2500 Lier

9:00 - 11:00

DE KWEKERIJ is een plek voor creatieve ondernemers en makers.

Ze helpen creatieve ondernemers versnellen en opschalen en bieden een ontmoetingsplaats waar regionale ondernemers, onderzoekers & experten samen leren, werken & maken in een hedendaagse en inspirerende omgeving.

Wanneer: Donderdag, 14 september van 09:00 - 11:00
Waar: DE KWEKERIJ Lier - Berlaarsestraat 31 Lier

Programma:
09:00 Welkom met koffie & koeken
09:30 Introductie APBC & DE KWEKERIJ
09:40 Sprekers aan het woord
10:30 Q&A
10:40 Netwerkkoffie

Blijf nog om te co-worken!

Heb je nog werk af te maken? Blijf gerust wat langer! We nodigen je uit om na het event te blijven en gratis te proeven van de co-workfaciliteiten bij DE KWEKERIJ. Wil je daar gebruik van maken, laat dat hieronder dan weten bij je inschrijving (plaatsen zijn beperkt, dus op=op!).

 

Onze Sprekers

Image
Koen Snoeckx


Koen Snoeckx 

Koen Snoeckx, zelfstandig ondernemer sinds 2016, noemt zichzelf Collision Maker: hij maakt impactvolle interacties mogelijk tussen specialisten uit verschillende expertisegebieden. Als eigenaar/directeur van Arteconomy helpt hij kunstenaars en artistiek denken ingang te vinden in de werelden van duurzame innovatie en beleid

Image
Laetitia Geerts


Laetitia Geerts 

Laetitia is grafisch ontwerper & creatieve all-rounder in de culturele en educatieve sector.

Haar ontwerpen worden gekenmerkt door speelse elementen, kleur en een focus op concept en typografie. Ze werkt concepten en campagnes uit voor diverse klanten, gaande van onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties tot particulieren en kunstenaars. Daarnaast vind je Laetitia terug voor én achter de schermen van culturele evenementen, waar ze instaat voor productie, communicatie, artist management en publieksbemiddeling. 

Image
Tom Van Gestel


Tom Van Gestel 

Tom van Gestel studeerde af als animator en werkte voor verschillende studio’s als animator, regisseur en art director voordat hij in 2014 zijn eigen studio oprichtte: Fabrique Fantastique.  

Als animator werkte hij aan de films Brendan and the Secret of Kells en Jack et la Mechanique du Couer, en hij regisseerde drie animatieseries – Picnic with Cake, Fox and Hare en Sir Mouse. 

Image
Katinka Vandersande


Katinka VanderSande 

Gespecialiseerd in illustraties en informatieve boeken, brengt Kass met frisse kleuren, een dosis humor en diverse personages verhalen tot leven. 

Schrijf je in!

Status message


Sorry…This form is closed to new submissions.

Berlaarsestraat 31
2500 Lier

9:00 - 11:00