Masterclass: Het vormgeven van een Circulaire Toekomst

De innige relatie tussen ontwerpers en de recyclage industrie

Deze Masterclass benadrukt, ongeacht je ontwerpdiscipline, het cruciale belang van ontwerpers in het bevorderen van circulariteit in producten en diensten.

Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerp

15:00 - 18:00
Deelnameprijs : 95 euro excl. BTW
“Ontwerpers leggen vaak de basis voor de gehele levenscyclus van een product of dienst, wat hun rol van onschatbare waarde maakt.”

De complexiteit van systemen, veranderingsprocessen, materiële beperkingen, culturele en organisatorische uitdagingen en de acceptatie in de markt zijn namelijk belangrijke dynamieken die in overweging dienen worden genomen bij circulair ontwerpen en circulariteit als geheel.

In deze Masterclass neemt AnnaMariaCornelia je mee op een boeiende reis door talloze circulaire stappen, zodat je de verworven inzichten ook meteen kunt toepassen. Omarm de uitdaging om te begrijpen hoe jouw ontwerp of dienst kan bijdragen aan een meer circulaire toekomst.

Details

WANNEER Donderdag 16 november, 15:00 - 18:00
WAAR De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen
DEELNAMEPRIJS €95,00 exclusief BTW

PROGRAMMA
15:00 Welkom
15:15 Start Masterclass
17:15 Netwerkdrink
18:00 Einde

Beperkt aantal plaatsen - schrijf je snel in! 

Over AnnaMariaCornelia

Image
AnnaMC

AnnaMC is gekend als een co-creator en iemand die situaties in kaart brengt en vanuit deze sterktes en zwaktes nieuwe systemen ontwikkelt. Door haar specifieke aanpak en methodes slaagt ze erin om systemen om te buigen tot betere samenwerkingen en andere producten en services.

AnnaMC gaat voor lange termijn relaties waardoor ze gezien wordt als een betrouwbare partner. Ze bekijkt projecten vanuit verschillende hoeken en dynamieken, en telkens vanuit een holistisch standpunt. Het feit dat ze theoretische kennis omzet in praktische toepassingen en bereid is om uit te proberen en nieuwe systemen te verkennen, toont haar toewijding aan innovatie, duurzaamheid en circulariteit. Ze draagt bij aan het creëren van projecten en oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook positieve maatschappelijke en ecologische effecten hebben.
 
AnnaMC werkt voor internationale bedrijven, heeft gecoacht aan de TU/Eindhoven, TU/Delft en de Design Academy Eindhoven en wordt regelmatig gevraagd om haar circulaire inzichten te delen op podia of in adviesraden.

Schrijf je hier in!

Status message


Sorry…This form is closed to new submissions.

Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerp

15:00 - 18:00
Deelnameprijs : 95 euro excl. BTW