Spot-On visuals

Spot-on is een Borgerhouts productiebedrijf voor fotografie en video.


We hebben een in-house fotograaf/retoucheur, stylist en producer en verder werken we met betrouwbare freelancers.

Alles wat met fotografie en video te maken heeft: van de productie tot make-up en alles er tussenin: styling, fotografie, nabewerking, video, regie, montage en assistenten.

Een klein budget schrikt ons niet af. We passen wel onze diensten aan naargelang wat de klant wil betalen zonder in te boeten op kwaliteit. Steeds staat het beste resultaat voor de klant voorop.
We zijn zeer bereikbaar en meesterlijk in last-minute oplossingen.


Morckhovenlei 17
2140 Borgerhout
Belgium

Wat doet Spot-On?

Spot-On is een productiebedrijf voor fotografie en video en werkt met een in-house fotograaf/retoucheur, stylist en producer. Daarnaast werkt het bedrijf samen met uitmuntende en betrouwbare freelancers.

Wat maakt Spot-On uniek?

Spot-On laat zich niet afschrikken door een klein budget. Het bedrijf past zijn diensten aan naargelang wat de klant wil betalen, zonder in te boeten op kwaliteit en met het beste resultaat als prioriteit. Spot-On is zeer bereikbaar en meesterlijk in last-minute oplossingen.

Waarvoor kan je bij Spot-On terecht?

Je kan bij Spot-On terecht voor alles wat met fotografie en video te maken heeft. Van de productie tot make-up en alles ertussen: styling, fotografie, nabewerking, video, regie, montage en assistenten.