Steven Bollé - retail coaching & design

Winkeliers helpen om een meetbaar resultaat te realiseren, met passend advies, praktische tips en slimme ontwerpen: dat is de hoofdactiviteit van retailcoach & designer Steven Bollé.


Wat doet Steven Bollé?

Met 29 jaar ervaring in het ontwerpen en verbeteren van winkels weet hij als geen ander hoe winkels geoptimaliseerd kunnen worden, zowel om meer klanten naar binnen te trekken als de verkoop te doen stijgen. Winkeliers helpen om een meetbaar resultaat te realiseren, met passend advies, praktische tips en slimme ontwerpen.
Naast coachings en ontwerpopdrachten geeft Steven Bollé ook regelmatig lezingen en organiseert hij inspiratietrips voor winkeliers, zowel binnen België als naar onder meer Amsterdam, Stockholm en Barcelona.

Wat maakt Steven Bollé uniek?

Zijn creativiteit ligt in het aanreiken van oplossingen waar de handelaar meteen mee aan de slag kan gaan en die snel leiden tot een meetbaar resultaat. Deze oplossingen genereren het hoogst mogelijke effect genereren met een zo redelijk mogelijke investering.
Dit zijn niet meteen hooggegrepen ideeën, maar eerder hands-on en praktisch meedenken. Bovendien stelt hij hierbij een aanpak op maat voor, die is afgestemd op de noden van de handelaar en de behoeften van zijn klanten.
In enkele termen is Steven Bollé vooral: een luisterend oor, bemiddelaar, klankbord en oplossingsgericht: allemaal met respect voor de eigenheid van de winkelier.

Waarvoor kan je terecht bij Steven Bollé?

  • Audit & coaching: detecteren van werkpunten om een winkel nog beter te laten presteren, maar ook inspireren en praktische tips geven om daar zelf mee aan de slag te gaan.
  • Strategisch advies: samen scherpstellen van een winkelconcept (klantenbelofte) en definiëren van de doelgroepen (personas).
  • Ontwerpen: van gevelontwerp tot instore-communicatie of een volledig nieuw winkelconcept neerzetten, met als objectief een sterke verkoop te realiseren.