Bepaal mee de toekomst van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deel 2: waar prioritair op inzetten?

In het eerste deel van de survey wilden we met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES jouw mening om te weten hoe we de creatieve sector uit de regio Antwerpen beter kunnen ondersteunen. Zo leerden we de community nog beter kennen en kunnen we onze activiteiten op jullie noden afstemmen.  

Met de resultaten van de eerste survey gaan we aan de slag in deel 2, lees verder! 

Image
Bevraging  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Deel 2: waar moeten we prioritair op inzetten?  

Op basis van jouw input zijn een vijftal thema’s geïdentificeerd. In dit 2de deel van de bevraging willen we onderzoeken wat de verschillende creatieven – van freelancers tot de grote agentschappen, van strategen tot makers – de belangrijkste thema’s vinden voor onze werking om concreet mee aan de slag te gaan.

Heb je de eerste bevraging gemist? Geen probleem, ook in dit 2de deel is jouw mening voor ons belangrijk.

Wat komt hierna?

In een 3de deel gaan we met degenen die zich hiervoor willen inzetten, via Slackgroepen, aan de slag om oplossingen uit te denken voor de belangrijkste en uitdagendste onderwerpen. De beste ideeën worden door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. vertaald in concrete werkprogramma’s. 
Je hiervoor kandidaat stellen kan op het einde van deze 2e bevraging

Blijf op de hoogte!

In onze Facebookgroep houden we je op de hoogte van de resultaten. In november houden we zeker ook een Open Coffee en kom je te weten welke aandachtspunten we ontdekten en hoe we deze willen aanpakken met jouw hulp. 

Een opmerking, vraag of probleem bij het invullen van de bevraging mail even naar thijs@apbc.be.