Bepaal mee de toekomst van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

We willen jouw mening weten

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wil jouw mening weten! Om de creatieve sector uit de regio Antwerpen beter te ondersteunen, doen wij een onderzoek om jullie noden en wensen in kaart te brengen. Op deze manier willen we de APBC community nog beter leren kennen en onze activiteiten goed op jullie afstemmen. Jij bent in dit onderzoek de belangrijkste persoon. De komende weken zal je regelmatig korte online bevragingen zien passeren die maar een paar minuten van jouw kostbare tijd in beslag nemen.

Hou dus zeker onze kanalen in de gaten, zo heb je impact op de toekomstige activiteiten en de besteding van onze budgetten. We rekenen op jou om te vertellen hoe het beter kan! Zo bepaal je binnen vijf minuten mee hoe ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. er in de toekomst moet uitzien.

Om de impact van de survey te vergroten, is het belangrijk dat alle Antwerpse creatieve bureaus en freelancers hun mening met ons delen, waaronder ook jij!

Image
Bevraging  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

In onze Facebookgroep houden we je op de hoogte van de resultaten. In september of oktober houden we zeker ook een Open Coffee en kom je te weten welke aandachtspunten we ontdekten en hoe we deze willen aanpakken met jouw hulp. 

Wil je automatisch volgende bevraging in je mailbox krijgen? Mail even naar thijs@apbc.be en je ontvangt automatisch elke volgende bevraging.