ABSINTT

Als full-service innovatiebureau staat Absintt steeds klaar met pittige innovatiestrategieën.


Augustinessenplein 31
2018 Antwerpen
Belgium

Wat doet Absintt?

Absintt is een full-service innovatiebureau voor bedrijven en merken die consumentenproducten vermarkten of gaan vermarkten. Onze bewezen aanpak resulteert in de creatie van een duurzame innovatiestrategie, een attractief merk, relevante producten én een coherente uitwerking van alle communicatiekanalen. Tevreden eindgebruikers én een toenemend commercieel succes voor onze klant zijn dagelijks het objectief van ons tien-koppige team.

Wat maakt Absintt uniek?

We bieden verschillende intensiteiten in samenwerkingen, zodat je als bedrijf dat wil innoveren ondersteuning op maat kan uitkiezen. Zo zijn onze Innovation Academies voor tal van KMO’s en groeibedrijven een flexibele en interessante oplossing om op continue basis te innoveren zonder hiervoor zelf een groot team te moeten aanwerven. Hierbij ondersteunen we bedrijven iedere maand gedurende een vooraf bepaald aantal dagen, zodat men controle houdt over het budget én kan rekenen op een erg grote betrokkenheid van ons team. Daarnaast werken we ook op projectbasis of bieden we een korte interventies.

Waarvoor kan je bij Absintt terecht?

Absintt ontwerpt nieuwe merken van merknaam tot huisstijl, ontwikkelt producten van eerste schets tot finale productie en brengt touchpoints tot leven die ervoor zorgen dat je merk en productaanbod de juiste klanten bereiken. Onze creaties zijn onderbouwd, commercieel haalbaar en coherent tot in de puntjes.