Voxdale

Design & engineering agency

Product development, engineering, prototyping and simulation in various industries.


Wat doet Voxdale?

Voxdale (Antwerpen, België) is een ontwerp-, engineering en onderzoeksbureau. Samen met zijn onderzoekspartners en klanten wil Voxdale (hoog-) technologische producten en systemen ontwikkelen voor de uitdagingen van vandaag en van morgen. 

Wat maakt Voxdale uniek?

Ons team van ontwerpers en ingenieurs is gespecialiseerd in ondermeer mechatronische ontwikkelingen, technologie integratie en simulatie technologie. Hierdoor hebben we een brede en integrale kennis van de productontwikkeling en een unieke expertise om uitdagingen rond aerodynamica, thermisch gedrag en materiaalselectie aan te pakken. We passen deze kennis en expertise toe in verscheidene sectoren zoals medtech & life sciences, consumentenproducten, industriële goederen, mobiliteit en prestatiesporten.

waarvoor kan je bij Voxdale terecht?

Voxdale ondersteunt bedrijven en ondernemers vanaf de initiële ideatie tot het bouwen van prototypes en geïndustrialiseerde eindproducten. Met het gebruik van structurele, thermische en aerodynamica simulaties, zoals Finite Element Analysis (FEA) en Computational Fluid Dynamics (CFD) is het mogelijk om zowel ontwerprisico’s van nieuwe ideeën te verkleinen als bestaande ontwerpen en systemen te optimaliseren.