De Zin en Onzin van Awards

Wedstrijden voor de creatieve sector

Wat is de meerwaarde van meedoen met awards? Wat levert het op, en is het sop de kolen waard? Tijdens de APBCoffee: De Zin en Onzin van Awards gingen we dieper in op deze onderwerpen. Met een panel van experts bespraken we wanneer het interessant is om mee te doen met wedstrijden, wat erbij komt kijken, hoe je een goed dossier voorbereid en meer. Hieronder kun je de sessie nog eens herbekijken, en vind je een lijst met een aantal belangrijke awards voor de creatieve sector.  

Image
Award Winning Designers

Bekijk het panelgesprek

Het panel bestond uit:  

  • Isabel Van den Broeck, Voorzitter van Creative Belgium 

  • Jonas Burm, MADE 

  • Esther Noëth, SOFAR 

  • Christian Oosterlinck, Flanders DC 

Awards voor de creatieve sector

Wil je weten of er voor jouw vakgebied een interessante wedstrijd is om aan deel te nemen? Hieronder vind je een lijst met een aantal belangrijke awards voor de creatieve sector. De lijst is niet volledig, maar we hebben ons best gedaan een goede selectie te maken en de informatie up-to-date te houden. Bezoek altijd de website van de organisator voor de correcte informatie! 

Ontbreekt er een award of klopt er iets niet? Laat het ons weten via info@apbc.be

Meer weten?

Neem ook eens een kijkje in deze gids van Flanders DC, met waardevolle tips en informatie: https://www.flandersdc.be/nl/design/gids/communicatie/wedstrijden