APBCoffee: Mode

Wil jij je netwerk uitbouwen binnen de creatieve sector?

De modesector en de bredere creatieve sector zijn sterk met elkaar verbonden. Toch is het niet altijd gemakkelijk om elkaar te vinden. Hoe benader je de juiste partners voor samenwerkingen en bouw je een sterk netwerk uit? Tijdens deze APBCoffee gaan we in op de kracht van cross-sectorale samenwerkingen, kun je netwerken met je collega-creatives en kom je alles te weten over het modeplan van stad Antwerpen.

Wil jij als modeprofessional je netwerk uitbouwen binnen de creatieve sector? Of ben jij als fotograaf-creative director-grafisch ontwerper-webdesigner-of andere creative professional op zoek naar samenwerkingen binnen de mode? Dan is deze coffee iets voor jou.

Op het programma:

  • Katrien Huygens licht het nieuwe modeplan van stad Antwerpen toe
  • Debbie van Dam van mode designstudio Tout Pres richtte in 2020 Creatives tegen Corona mee op en komt vertellen over haar ervaringen met het succesvol uitbouwen en inzetten van een creatief netwerk.
  • Ann Cox en Veronica Podkolzina vertellen over hoe zij elkaar vonden via Hire a Creative en de meerwaarde van cross-over samenwerkingen tussen creatieve professionals
  • Netwerken met een goede kop koffie en ontbijt

Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

9:00 - 11:00

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

9:00 - 11:00