WORKSHOP: Digitalisering in jouw onderneming

Zet concrete stappen richting digitale innovatie!

Als ondernemer weet je waar je over een aantal jaar wil staan. Maar hoe kom je daar? Digitale transformatie is een vernieuwing die je niet mag missen. Hoe je ermee start en waar je de focus legt, daar gaan we mee aan de slag in deze gratis innovatieworkshop van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. Onder begeleiding van Peter Bertels en samen met andere bedrijfsleiders zet je de digitale noden van jouw onderneming op scherp. 

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

8:30 - 13:00

Wanneer

Maandag 21 november
08:30 - 13:00 (inclusief lunch)

Waar

De Winkelhaak | House of C
Lange Winkelhaakstraat 26, Antwerpen

Waarom digitaliseren? 

Om groei te bevorderen en je concurrentiekracht te versterken, is digitale innovatie tegenwoordig onmisbaar. Digitalisering betekent meer dan je bedrijfsactiviteiten in een webshop of website gieten. Vernieuwing in digitalisatie kan bijvoorbeeld gaan over: 

  • je dienstverlening digitaal aanbieden,
  • het inzetten of ontwikkelen van de juiste digitale tools om jouw bedrijfsprocessen of -data te stroomlijnen
  • een eenduidige, herkenbare communicatiestrategie inzetten via verschillende kanalen,
  • je bedrijf sterk positioneren in de digitale wereld, 
  • …en meer!

Wat het specifiek voor jouw bedrijf betekent? Daar gaat deze workshop over!

 

In de workshop

Op basis van voorbeelden neemt Peter je mee in het verhaal van digitale transformatie in de praktijk. We zoomen in op de digitale uitdagingen voor jouw bedrijf: zowel opportuniteiten waar je al aan dacht, als nieuwe ideeën komen aan bod. Samen gaan we hiermee aan de slag: jij, Peter en de andere ondernemers. Zo leren we van elkaar. 

 

Wat neem je mee naar huis?

We maken de dingen graag concreet. Daarom nemen we tijdens de workshop voldoende tijd om ideeën uit te kristalliseren tot scherp geformuleerde uitdagingen. Wat is de uitdaging? Welke oplossing biedt digitale technologie hierbij? Hoe worden je klanten of stakeholders hier beter van? Wat zijn de kritische succesfactoren? Wie moet je binnen of buiten je bedrijf betrekken om hier een succes van te maken? 

Tegen de middag ga je naar huis met die cruciale eerste stap die de start vormt van een concreet digitaliseringstraject binnen jouw bedrijf. 

 

Deze workshop is gericht op bedrijfsleiders of personen die innovatie aansturen binnen een bedrijf. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Om de kwaliteit van de workshop te bewaken, zijn de plaatsen beperkt. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Schrijf je hier in!

Status message


Sorry…This form is closed to new submissions.

De Winkelhaak
2060 Antwerpen

8:30 - 13:00