SUMMER SCHOOL | Sociocratie als middel om je klanten te betrekken in het ontwerpproces

Je business staat of valt met de relatie die je met je klant opbouwt. In een creatieve omgeving is het niet altijd even gemakkelijk om de noden van je klant te matchen met een goed ontwerp of product. Aan cocreatie doen, is het antwoord.

Je bezit beiden een deel van de puzzel: Jij bent de creatieve expert, maar je klant kent zijn business en markt het beste. Hoe haal je het meeste uit die samenwerking? Hoe vertrek je van de juiste basis en betrek je je klant optimaal bij het ontwerpproces?

Sociocratie 3.0 is een methode om vanuit gelijkwaardigheid alle wijsheid te benutten en op een slimme wendbare manier om te gaan met een complexe uitdaging. Sociocratie biedt handvatten om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en de cocreatie met klanten, partners en teamleden respectvol én effectief vorm te geven.

Tijdens deze opleiding worden je een heel aantal tools aangereikt om krachtig in verbinding te gaan met je klant en collega’s zodat jullie samen tot de juiste voorstellen en beslissingen komen.

Voor ondernemers die cocreatie met hun klanten verder willen vormgeven en/of ondernemers die in hun organisatie of team meer gebruik willen maken van collectieve wijsheid. De deelnemer hoeft zelf niets te voorzien, voorkennis is niet noodzakelijk.

Dette van Zeeland helpt organisaties en teams om bewuster en effectiever samen te werken op basis van gelijkwaardigheid en eigenaarschap.  Ze is expert in Change Management, Agile en Scrum, Community management, Teal organiseren, Het Nieuwe Werken en verbindende communicatie.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Sociocratie als middel om je klanten te betrekken in het ontwerpproces

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw