SUMMER SCHOOL | Wil jij meer business genereren?

Wil je als creatieve onderneming meer en grotere klanten aantrekken uit de reguliere industrie? Deze workshop helpt je op weg.

Vertel wat je passie, je expertise en je ideale opdracht is, Katja Craeghs, zaakvoerder van Greenpoint, analyseert hoe je verhaal overkomt en welke accenten je kan benadrukken om je prospect te overtuigen. Wellicht heb je kennis van zaken die voor opdrachtgevers essentieel is, zonder het zelf te beseffen. Samen maken jullie een profiel van interessante klanten en wat je voor hen kan betekenen.

Ben je op zoek naar de juiste partner voor je innovatie?
Zoek je een fabrikant voor je ontwerp?
Zijn er veel potentiële klanten, maar happen ze niet?
Kan ik boven op mijn bestaande service nog andere betalende diensten aanbieden?  Deze workshop vertrekt vanuit JOUW vragen.

Katja is gespecialiseerd in innovatieprojecten voor bedrijven en overheden.  Zowel haar netwerk als haar kennis over subsidies zijn een bron van informatie waarmee je als zaakvoerder écht vooruit komt.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Foto: David Clode

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw