SUMMER SCHOOL | 2D character animation - voor gevorderden

De combinatie Illustrator + After Effects is een workshop om duimen en vingers van af te likken: Pieter Rubberecht toont je hoe je aan de slag gaat met flat 2D character design en de omzetting ervan naar After Effects om vervolgens te riggen voor 2D animatie.

De deelnemer brengt zelf alle hardware (computer, laptop en/of scherm) mee, voorzien van Adobe Illustrator CC18 of CC19, After Effects CC18 of CC19 en volgende (betalende) plug-ins: Motion, Overlord, Joysticks 'n Sliders en Rubberhose. Een goede basiskennis van beide programma’s is noodzakelijk. Hou er rekening mee dat After Effects best wat van je computer vraagt, er mag dus wat pit in je toestel zitten.

Pieter Rubberecht is een krak in animaties. Hij is mede-oprichten vande Zologie en een ervaren 2D-animatiefilmmaker, gespecialiseerd in tutorials. Zijn lessen zijn geanimeerd op alle vlak en brengen je eigen werk met gemak naar het volgende level.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw