SUMMER SCHOOL | 2D-illustraties in Adobe Illustrator voor beginners

Voor wie zelden met Illustrator werkt, maar daar nu verandering in wil brengen! Pieter Rubberecht, zaakvoerder van de Zologie Animation Studio, helpt je op weg in de wereld van vectoren. Tijdens de workshop bekijken we hoe we illustratieve elementen kunnen opbouwen in 2D.  We bekijken ook de technische kant en hoe je bestanden optimaliseert voor scherm en druk. Al doende geeft Pieter tips en tricks om efficiënt te werken.

* De deelnemer brengt zelf alle hardware (computer, laptop en/of scherm) mee, voorzien van een recente versie van Adobe Illustrator CC18 of CC19. Voorkennis is niet noodzakelijk, enige affiniteit met andere ontwerpsoftware is wel een plus.

Pieter Rubberecht is een krak in animaties. Hij is een ervaren 2D-animatiefilmmaker, gespecialiseerd in tutorials. Zijn lessen zijn geanimeerd op alle vlak en brengen je eigen werk zonder twijfel naar het volgende level.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
2D-illustraties in Adobe Illustrator voor beginners

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw