SUMMER SCHOOL | Creatief en zakelijk management: kan je beide combineren?

Ben je een ambitieus zaakvoerder, van origine ontwerper, maar intussen meer met management bezig? Ben je niet helemaal overtuigd of dat wel je ding is? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou.

In de voormiddag gaan we aan de slag met de vraag waar je drive en competenties liggen en wat dat kan zeggen over mogelijke richtingen in je professioneel leven. Je krijgt vooraf testen en oefeningen waarmee we ter plekke aan de slag gaan. Het doel is dat we aan het einde van de voormiddag weten wat je streven is en of je de creatieve expertise dan wel het managen zou willen en kunnen.

In de namiddag gaan we hierop voort. Het doel is een goed inzicht te krijgen in zowel de creatieve en zakelijke invalshoeken van je onderneming en wat je nodig hebt om het op alle vlakken goed te laten draaien. De focus ligt op organisatieontwikkeling en jouw persoonlijke visie en voorkeur hierbij.  Tot slot bekijken we wat je er zelf van wil opnemen en wat niet.

De deelnemer is zaakvoerder-ontwerper van een groeibedrijf. Na de inschrijving ontvang je twee testen. Die breng je ingevuld mee naar de workshop. Heb je specifieke vragen, noteer ze alvast. Neem zeker ook laptop of schrijfblok voor persoonlijke notities mee.

Goele Leyder begeleidt leidinggevenden, individuen of groepen naar een optimale werksituatie. Haar doel: mensen sterker maken, helderheid brengen en een scherper inzicht geven in zichzelf en hun werksituatie. Daarbij put ze uit haar eigen ervaring als leidinggevende en coach, haar empathie en haar analytische vermogen.

De ondersteuning van Steven Warmenbol ligt vooral op het niveau van de organisatie: het personeelsbeleid op punt stellen, beter teamwerk faciliteren, een financieel plan opmaken enzovoort. Hij zoekt daarbij altijd naar de analytische, resultaatgerichte insteek: empathisch en effectief.  Samen zijn ze zaakvoerder van Leyder.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Creatief en zakelijk management

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw