SUMMER SCHOOL | Leer overtuigend pitchen

In deze cursus krijg je tips en tricks om een pitch te maken die de nieuwsgierigheid van je publiek prikkelt en ervoor zorgt dat je verhaal blijft plakken. Want het verhaal achter jouw idee is essentieel om een vertrouwensband te smeden met potentiële klanten of mogelijke partners. Dikwijls is er echter weinig tijd om dat verhaal te doen. In deze cursus leer je die tijd goed te gebruiken.

Bij deze cursus vragen we de deelnemers om een online-voorbereiding te maken. Daarvoor krijg je een week voordien toegang tot het leerplatform en de video’s die bij deze opleiding horen. Het is de bedoeling om de dag zelf vooral praktisch bezig te zijn en te werken naar een eindresultaat.

De deelnemer hoeft zelf niets te voorzien, voorkennis is niet noodzakelijk.

Peter Perceval is zaakvoerder van Inspiring Speech en helpt jou om je boodschap helder en authentiek aan de wereld te verkondigen. Daarnaast is hij ook auteur, regisseur, spreker, producent en auteur.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Leer overtuigend pitchen

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.
 

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw