SUMMER SCHOOL | Personal Branding

Je persoonlijkheid gebruiken om je producten en diensten te verkopen is zo oud als de straat, maar met sociale media heeft deze aanpak een volledig nieuwe dimensie gekregen.

In deze workshop leer je je kwaliteiten als persoon en ondernemer vertalen naar een coherent verhaal en concrete diensten die je vervolgens kan vermarkten. Op basis van Vincents eigen succesvolle ervaringen met personal branding en 'best practices' uit verschillende sectoren, kan elke deelnemer zijn/haar eigen personal branding distilleren via beproefde methodes en workflows.

Personal branding is naast een business strategy ook een mindset. Het doel van deze workshop is - naast het toepassen van de juiste methodologieën - ook het leren cultiveren van de juiste ingesteldheid. 

De deelnemer brengt zelf zijn/haar hardware (computer, laptop en/of scherm) mee. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Vincent Buyssens is een digitaal marketeer met meer dan 5 jaar ervaring in digital marketing. Hij verdiende zijn strepen bij het platform voor de Antwerpse creatieve sector ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en werkte daarna twee jaar bij het award-winning reclamebureau Friendship.
Sinds 2019 vaart hij onder de naam Fadawah z'n eigen koers als digital marketer en helpt hij bedrijven en agencies met digitale strategie, content creatie, community management en digital advertising.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Vincent Buyssens

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw