SUMMER SCHOOL | Video marketing & mobile video production

Het is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook voor je business is het een ware boost. Waarom?

  • Youtube is de op één na populairste zoekmachine én bezochte website na Google
  • Tegen eind 2019 zal 80% van het internetverbruik onder consumenten uit video bestaan
  • 64% van de consumenten zal sneller een product online kopen na het bekijken van een video

Je kan haast niet anders dan video toevoegen aan de marketing strategie van je onderneming.  Maar hoe begin je er aan als ondernemer? Hoe pas je video in je marketing strategie? En kun je überhaupt zelf je video’s creëren?

In de workshop video marketing en mobile video production leren we je hoe je video inschakelt als marketing strategie en hoe je zelf aan de slag kan gaan met video.  Na de workshop ga je naar huis met de kennis om video in te schakelen in je marketing strategie, hoe je een video creëert en een video die direct inzetbaar is in je marketingstrategie.

Deelnemers brengen hun eigen laptop mee.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw
Image
Video marketing & mobile video production

Als zelfstandig ondernemer maak je zelden tijd voor extra opleidingen of training. Nochtans zijn de zomermaanden ideaal om je bij te scholen en nieuwe kennis te vergaren. Met een dagopleiding (10-17 u.) timmer je aan vaardigheden die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen, die je tijd besparen én je beter doen presteren. De lessen worden gegeven door professionals uit de creatieve sector en gaan door in kleine groepjes met maximum tien collega-ondernemers. De sfeer is informeel, maar er wordt hard gewerkt!

De lessen gaan door in de comfortabele vergaderzalen van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, op wandelafstand van het Antwerpse Centraal Station.  Er is parking beschikbaar naast het gebouw.  Drankjes, lunch en een vieruurtje zijn inbegrepen en worden bij mooi weer voorzien op de patio.

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C
2060 Antwerpen

10:00 - 17:00
Deelname: 375 euro ex btw
Mits kmo-portefeuille: 225 euro ex btw